Korbely István zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

KORBELY ISTVÁN FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények –

KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:

Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

NŐNAPI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

„Korbely István - kortárs festő, akit megérint a világ és a vizuális környezet, amelyben él. Kérdez és keresi a választ a pillanatra, a jelen történéseire, érzelmei, ellentéteire.”

 

Angyal Mária

művészettörténész

KORBELY ISTVÁN

 

A festő gondolkodhat képekben, ő a látvány, gondolat és személyiség ötvözetének a tolmácsa. Alkotói hajtóerőm a kutatás: a színek, árnyalatok végtelen lehetőségeinek felfedezése.

Vallom, hogy a festészet egyfajta csendes kommunikáció. Néző és alkotó között létrejött néma áramlás. Fontos számomra, hogy tiszta, őszinte legyen a kifejezés a képi világomban.

 

1960. június 29-én született Szarvason, ott él és alkot ma is. Mesterei Gerzson Pál és Aknay János voltak.

1999-ben felvettek a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületébe, emellett tagja a Stuttgarti Művészek Egyesületének és a Békéstáji Művészeti Társaságnak.

1996-tól 2000-ig a Békés megyei Szabadiskola művészeti vezetője volt, 2005 óta pedig a Szarvasi Alkotókör művészeti oktatójaként tevékenykedett. Rendszeresen tart festőkurzusokat Szentendrén, Nagykanizsán és Pécsett.

Hivatásos alkotóművészként számos hazai és külföldi galériában, intézményben és magántulajdonban megtalálhatók a művei.

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Art Union Gallery.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ ÚJ ALKOTÁSOKRÓL ÉS AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELŰNKRE MOST!