Manajló András zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

MANAJLÓ ANDRÁS FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények –

KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:

Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

NŐNAPI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

“Ha Manajló András műalkotásait kellene röviden jellemeznünk, akkor elsősorban a vitalitást, az életerő és energia kisugárzását, a spontaneitást és a temperamentumot kell kiemelnünk. Egy művész csak az égiektől kaphat ilyen adományt, mely mindig képes megnyilvánulni bármilyen nyelven, amit ő választ.”

 

Nikita D. Lobanov-Rostovsky

A "Christie's" és a "Sotheby's" aukciós ház tanácsadója

A New York-i „Metropolitan” Múzeum Jótékonysági Egyesületének örök tagja

A London-i Színház Múzeum Egyesületének igazgatótanácsának tagja

MANAJLÓ ANDRÁS festőművész

 

„Műalkotásaimmal törekszem átadni a gondolatokat és azokat a finom szubsztanciákat, amelyeket érzelmekként, érzésekként és lélekhangként jelölünk meg.”

 

1970-ben született Ungváron, Kárpátalja gyönyörű vidéken, egy festőművész dinasztia családban. A felmenői- nagyapja Fedor és az apja Iván – jelentős helyet foglaltak el a régió képzőművészeti életében.

András nagyon jó iskolákra épített, nemcsak az elődjei művészi iskolájára, hanem a hivatásos művészképző intézményekre is: 1989-től a Lembergi Iparművészeti Főiskola hallgatója volt, de a diplomáját – magyarországi áttelepülésük miatt - a Lembergi Nyomdaipari Akadémia grafikai szakán szerezte 1997-ben.

Dr. Feledy Balázs, Magyarország egyik legnevezetesebb művészet-történésze így ír róla: „Manajló András igen tehetséges festő, akinek kitűnőek az adottságai, remekek a génjei, s aki erre építve – a tehetségre és adottságra – végső soron nagyon egyéni értékekkel teli festészetet képes létrehozni, ezzel várhatóan méltó helyet foglal majd az európai művészettörténelemben.”

Manajló András alkotásai nem csak egyöntetű közönségi elismerést nyernek, hanem már számos műgyűjtő érdeklődik a festményei iránt, és több hazai és európai galériától kapott meghívást a művészete prezentálására.

További információk a művészről:

WIKIPÉDIA,       MTV / Duna TV,       PESTI DIVAT,       ESTV,       MAGYAR IDŐK,       DIPLOMATA MAGAZIN

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Art Union Gallery.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ ÚJ ALKOTÁSOKRÓL ÉS AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELŰNKRE MOST!