Manajló András zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

MANAJLÓ ANDRÁS FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények –

KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:

Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

ELADÓ FESTMÉNYEK

A KORTÁRS KÉPZŐMŰVÉSZET LEGJAVÁBÓL!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „Reggel frissessége”

70 x 100 cm, olaj / vászon

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „Tavaszi ébredés”

80 x 40 cm, olaj / vászon

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „Tavaszi reggel”

50 x 70 cm, olaj / vászon

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „Az aranyló folyam”

100 x 100 cm, olaj / vászon

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „A nyár fuvallata”

50 x 100 cm, olaj / vászon

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „Velencei Karnevál”

100 x 100 cm, olaj / vászon

eladó-festmények-Manajló-András-festmény

Manajló András „Vágta az éjszakában”

80 x 120 cm, olaj / vászon

“Ha Manajló András műalkotásait kellene röviden jellemeznünk, akkor elsősorban a vitalitást, az életerő és energia kisugárzását, a spontaneitást és a temperamentumot kell kiemelnünk. Egy művész csak az égiektől kaphat ilyen adományt, mely mindig képes megnyilvánulni bármilyen nyelven, amit ő választ.”

 

Nikita D. Lobanov-Rostovsky

A "Christie's" és a "Sotheby's" aukciós ház tanácsadója

A New York-i „Metropolitan” Múzeum Jótékonysági Egyesületének örök tagja

A London-i Színház Múzeum Egyesületének igazgatótanácsának tagja

MANAJLÓ ANDRÁS festőművész

 

„Műalkotásaimmal törekszem átadni a gondolatokat és azokat a finom szubsztanciákat, amelyeket érzelmekként, érzésekként és lélekhangként jelölünk meg.”

 

1970-ben született Ungváron, Kárpátalja gyönyörű vidéken, egy festőművész dinasztia családban. A felmenői- nagyapja Fedor és az apja Iván – jelentős helyet foglaltak el a régió képzőművészeti életében.

András nagyon jó iskolákra épített, nemcsak az elődjei művészi iskolájára, hanem a hivatásos művészképző intézményekre is: 1989-től a Lembergi Iparművészeti Főiskola hallgatója volt, de a diplomáját – magyarországi áttelepülésük miatt - a Lembergi Nyomdaipari Akadémia grafikai szakán szerezte 1997-ben.

Dr. Feledy Balázs, Magyarország egyik legnevezetesebb művészet-történésze így ír róla: „Manajló András igen tehetséges festő, akinek kitűnőek az adottságai, remekek a génjei, s aki erre építve – a tehetségre és adottságra – végső soron nagyon egyéni értékekkel teli festészetet képes létrehozni, ezzel várhatóan méltó helyet foglal majd az európai művészettörténelemben.”

Manajló András alkotásai nem csak egyöntetű közönségi elismerést nyernek, hanem már számos műgyűjtő érdeklődik a festményei iránt, és több hazai és európai galériától kapott meghívást a művészete prezentálására.

További információk a művészről:

WIKIPÉDIA,       MTV / Duna TV,       PESTI DIVAT,       ESTV,       MAGYAR IDŐK,       DIPLOMATA MAGAZIN

HÓDÍT A MODERN KORTÁRS FESTMÉNY:

Egy modern lakásbelső sem lehet igazán teljes a kortárs festmények jelenléte nélkül, ugyanis a lakás dekorációjának alapvető elemei a falakon látható képek, festmények. Amikor a lakás már meglévő berendezéseihez illeszkedő stílusú és harmóniájú festményt keresünk, akkor érdemes szétnézni a kortárs műalkotásokat kínáló galériákban is, hiszen ott szinte bármilyen művészeti ágazatban készült képet megtalálhatunk. Számos olaj-, absztrakt, csendélet és kellemes hangulatú, mediterrán tájkép található meg ezeken a helyeken, melyek között mind az egyedi olajfestmény, mind pedig a hagyományos vászonképek rendelkezésünkre állnak. Azok, akik kedvelik a festménydekoráció stílusát és a színvonalas minőségre törekszenek tudják, hogy a műtárgyakban rejlő fantázia legjobban a festményekben mutatkozik meg. Az egyedi, esetleg arany keret bevonásával készült képek pedig a luxus érzetét kelthetik bármely belső térben, így a modern kortárs festmények még inkább lenyűgözhetik szemlélőjüket.

 

Nagyon fontos dolog tehát az, hogy a műtárgy amit kiválasztunk képviselje a saját ízlésünket és személyiségünket és illeszkedjen az otthonunk berendezéséhez, hogy ezáltal egy sokkal stílusosabb, kellemesebb légkört teremthessünk.

 

A legmodernebb kortárs festmények az Art Union Galéria oldalán:

 

Az Art Union Galéria egy olyan magyar festmény galéria, amelyben a festményeket már enteriőrben lehet megtekinteni és megvásárolni. Az internetes galériában igen egyszerű a kínálat megtekintése. Oldalunkat előszeretettel látogatják mind magánszemélyek és befektetők, mind pedig lakberendezők, hogy az általuk berendezett helyiségekhez megtalálják a legmegfelelőbb képeket. A cél mindenesetben az, hogy a belső tereket minél meghittebbé és harmonikusabbá varázsolják, vagy éppen kiválasszák azokat a festményeket, amelyek a legjövedelmezőbb befektetésnek bizonyulnak. Ennek elérésében és a legmegfelelőbb műtárgy kiválasztásában az Art Union Galéria garantáltan megfelelő partner lesz. Az internetes galériában számos feltörekvő és már híres festő alkotásai megtalálhatóak. Minden egyes festmény egyedi alkotás, a kínálat pedig folyamatosan frissül, mivel a festőművészek folyamatosan készítik az újabb és újabb alkotásaikat. A modern kortárs festmény egyik legnagyobb előnye, hogy ajándéknak is kitűnő, hiszen rendkívül érték- és időtálló műtárgy, illetve dekoráció. Amennyiben egy festmény elnyerte tetszését, ne habozzon keressen minket és egyeztessük a részleteket!

Tovább a bloghoz

TÁJKÉP FESTMÉNYEK - RÖVID ISMERTETŐ:

A modern tájképfestészet jelentősége a XVII. századtól napjainkig:

Hosszú ideig nem volt különösebb igény a táj ábrázolására és festésére mégpedig azért, mert a természeti közegben élő emberek számára a hegyek, a tenger, illetve az erdő látványa állandónak és megszokottnak tűnt. Ez a nagyon sokáig elhanyagolt, szinte semmibe vett festészeti műfaj a történelem során szép lassan előtérbe került olyannyira, hogy napjainkban már hatalmas mennyiségben születnek a szebbnél-szebb tájképet ábrázoló festmények. Igen ám, de vajon hogyan lett ilyen nagy jelentősége a tájképfestészetnek?

Kezdetben a gótikus és korai reneszánsz festészetben még többnyire csak a karakterek, alakok, személyek háttereként jelent meg a tájképi környezet. Természetesen a tájkép részletei ekkor még csak vagy dekoratív céllal készültek, vagy pedig valamiféle szimbolikus jelképet hordoztak magukban.

A már eszményi környezetet ábrázoló idillikus tájkép típusa a XVI. században alakult ki, mely utat tört a későbbi Holland festészet felvirágzásának.

Ennek köszönhetően a mai értelemben vett modern realisztikus tájkép tulajdonképpen a XVII. századi Hollandia szülötte, ugyanis hosszantartó háttérbeszorulása után itt kelt újra életre a tájképek festése, mint művészet. A szó eredeti értelmében vett tájkép megteremtője nem volt más, mint a Holland táj szépségeinek legnagyobb felfedezője, Jacob van Ruisdael. Festészetében megjelentek az új korszakra jellemző motívumok, a szélesen elterülő síkvidéki alföldek, a szélmalmok, a patakok, a fák és a kastélyok.

A holland vidék valósághű ábrázolásával és átlelkesített tájképeivel óriási hatást gyakorolt a XVII. és XIX. századi festőművészekre, így egész Európára is.

A XIX. századi gyors stílusváltozások időszaka a tájképfestészetre is kihatott. A romantikus stílusban alkotó művészeket elsősorban a környezet misztikuma ragadta meg, ezért gyakran belső látomásaikat, pillanatnyi lelkiállapotukat vetítették rá a tájra. A festményeikben megjelenő fák és természeti jelenségek gyakran az ember megtestesítői voltak, emberi érzelmeket, hangulatokat, gondolatokat fejeztek ki. Ezen irányzatot követve témaválasztásával és a környezetre való művészi érzékenységével a kora romantikus festészet első hazai képviselőjévé Kisfaludy Károly vált, művészi kifejezőkészségét azonban nem tudta olyan színvonalra emelni, amely megfelelő összhangba került volna a háborgó vihart, hajótörést, tűzvészt ábrázoló festményei szenvedélyes, drámai mondanivalójával. Ennek pedig valószínűleg az lehetett az oka, hogy jelentősebben hangsúlyozta a természet fenyegető erejét, mint annak szépségét.

Modern tájkép festmény - A természet szépsége, amely az ön otthonából sem hiányozhat:

A kézzel festett olaj- és vászonképek olyan nélkülözhetetlen kiegészítői a modern enteriőrtervezésnek, amelyek igazi különlegességet jelentenek a kortárs festmények piacán. Mivel lakberendezési tárgyaink tükrözik személyiségünket és jellemzik egyéniségünket leginkább, ezért az Art Union Galéria kínálatában a festmények legalább olyan egyediek és különlegesek, mint Ön. Engedje hát szabadon képzeletét, és válogasson a gondosan összeállított minőségi, modern festmények kollekciójából!

Az általunk kínált tájkép festmények visszatérő motívumai a természet, az erdő, az állatok, a különböző növények, virágok, hegyek, a tenger és egyéb panoráma képek.

Amiért érdemes az Art Union Galéria festménykínálatát megtekinteni:

- Festményeink kizárólag olyan művészek együttműködésével készülnek, akik sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kiemelkedően tehetségesek, az aktuális trendekből merítik az inspirációt és folyamatosan dolgoznak maguk és készségeik fejlesztésén.

- A festmények olyan eredeti, kézzel festett alkotások, melyek mögött sok óra munka és talentum rejtőzik, továbbá művészeink kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával dolgoznak.

- A festményeket élőben is meg lehet tekinteni Budapest egyik legszebb szállodájában, az Aquaworld Resort aulájában, illetve lehetőség van néhány festmény alkotójával való megismerkedésre is.

- A galéria kizárólag magas művészi értékkel rendelkező, kortárs festők festményeinek értékesítésével foglalkozik, ahol minden egyes festmény egyedi alkotás.

- Online galériánkban kényelmesen válogathatnak festménykínálataink között , vagy akár személyesen is érdeklődhetnek választékunkról, illetve egyéb szolgáltatásainkról.

Tovább a bloghoz