Tabaka Tarasz zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

TABAKA TARASZ FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények –

KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:

Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

NŐNAPI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

„A festészetében Tabaka Tarasz nem korlátozódik egy bizonyos stílusra vagy irányra. Reális és modern módon egyaránt fest. Munkáit a kiegyensúlyozott színvilág, a fény és árnyék sikeres átadása, a kompozíciós megoldások érdekes felépítése jellemzi.”

 

Manaylo-Prykhodko Viktoria

művészettörténész

TABAKA TARASZ

 

„A művészet csak a világ prizmája, fenomenológiai összefüggések a ritmusaival, impulzusaival és a szociálfilozófiai koncepciók változásaival.”

1965-ben született Kárpátalján. Még csak tizenéves volt, amikor Franciaországban már a jövő nagy ígéretei között tartották számon a kritikusok. Képzőművészeti sikerei ellenére először építészmérnöki diplomát szerzett, majd azután elvégezte a Kijevi Képzőművészeti Akadémiát. Nemcsak festőművész, grafikus, de nemzetközi szinten elismert tanár és képzőművészeti író is. Munkái havonta jelennek meg az USA-ban, több amerikai egyetemen a tananyag részét képezik e tanulmányai, rajzai. Alkotásaiból a józan ész által vezérelt tisztánlátás, lenyűgözően letisztult formavilág, páratlan ízléssel megteremtett színharmónia tükröződik. Alkotásaiban nem használ hatásvadász elemeket, feltűnő színeket, formákat. Soros-díjjal kitüntetett, számos pályázat, tárlat díjnyertese. Több mint 30 külföldi kiállításon vett részt. Képei magán- és közgyűjteményekben megtalálhatók Franciaországban, Németországban, Európa csaknem minden országában, az USA-ban, Izraelben, Kanadában.

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Art Union Gallery.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ ÚJ ALKOTÁSOKRÓL ÉS AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELŰNKRE MOST!