Pósa Ede zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

PÓSA EDE ALKOTÁSAI

A LEGJOBB ÁRON!

CSODÁLATOS ALKALMAK

• Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

AJÁNDÉKOZZON FESTMÉNYT!

NŐNAPI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Pósa Ede tájait a csendes és belefeledkező szemlélődés jellemzi. Képein nincs cselekmény, személy és történet sem. Csak színek vannak, vízpart, kanyargó kis utcák, föld és gomolygó felhők.

Színei érzelmeket, emléket, örömöt és rácsodálkozást fejeznek ki - mindazt, ami egy festő életében megtörténik.

 

Manaylo-Prykhodko Viktoria

művészettörténész

PÓSA EDE

 

Pósa Ede a Magyarkanizsa melletti Völgyesen született 1947-ben. A szabadkai Építészeti Középiskola befejezése után Zentára költözött, ahol tagja lett az ottani Művésztelepnek, a szabadkai "Q" csoportnak, valamint a belgrádi "Djura Jaksic" képzőművészeti csoportnak. Tanulmányait az Újvidéki Tanárképző Főiskolán folytatta.

Addigi munkásságáért 1988-ban megkapta a Jugoszláv szabadművész státust.

Magyarországra feleségével 1992-ben költözött. Itt tagja lett a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének (MAOE). Számos önálló és csoportos kiállításon mutatta be alkotásait, melyek megtalálhatóak úgy a hazai, mint a külföldi kiállítótermekben, gyűjteményekben.

Megalapítója és vezetője 2000-ben a Tamási Művészkert meghívásos művészeti alkotótábornak, valamint látogatója több rangos művésztelepnek.

Jelenleg a Balaton-parti kis, hangulatos településen, Balatonszemesen él és alkot.

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Art Union Gallery.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ ÚJ ALKOTÁSOKRÓL ÉS AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELŰNKRE MOST!