Voytovych Ivanka zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

VOYTOVYCH IVANKA FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények –

KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:

Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

NŐNAPI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

„Festményei tükrözik a körülöttünk lévő használati tárgyakat. Ivánkára jellemző az intim tárgyak világának ábrázolása, amelynek forrásául a környezete szolgál. Impressziónisztikus könnyedség a hangulatok átadásában, a rajzolás grafikájával ötvözve - ez jellemzi a művész egyéni stílusát.”

 

Manaylo-Prykhodko Viktoria

művészettörténész

VOYTOVYCH IVANKA

 

„Munkáim soha nem okoznak szomorúságot. És ha van bennük líraiság, akkor az könnyed. Munkám célja a pozitív hangulat megteremtése. Soha nem festek depressziós állapotban vagy bosszankodva.”

1976. május 31-én született Ungváron, híres művészek - Ivan és Nadija Didyk - családjában. Szülei és az a kreatív környezet, amelyben a lány felnőtt, jelentősen befolyásolta esztétikai és művészi nézeteinek kialakulását. Az ungvári Erdélyi B. Művészeti Főiskolán és a Lvivi Művészeti Akadémián tanult.

Aktív alkotói útját 1993-ban kezdte - az ungvári „III XO” kiállítással. 2000 óta a férje – Voytovych Alexander festőművész – számos rendhagyó projektjének szervezője és kurátora: „A sárga asztalon ...”, „Női szeszélyek”, „Az idomítás megszelídítése” és az „Ecstasy - a hétköznapokon túl”.

Kiállításokon vett részt Ungváron, Lvivben, Ternopilban, Budapesten, Bukarestben, Barcelonában, valamint Szlovákiában, Lengyelországban, Ausztriában és Németországban. Számos nemzetközi plein air résztvevője.

A művésznő munkái múzeumokban és magángyűjteményben találhatóak.

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by Art Union Gallery.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ ÚJ ALKOTÁSOKRÓL ÉS AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELŰNKRE MOST!