Voytovych Ivanka zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

VOYTOVYCH IVANKA FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények –

KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:

Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

ELADÓ FESTMÉNYEK

A KORTÁRS KÉPZŐMŰVÉSZET LEGJAVÁBÓL!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

eladó-festmények-voytovych-ivanka-festmény

Voytovych Ivanka „Ünnepi asztal”

59 x 90 cm, akril / vászon

Voytovych Ivanka „Csendélet vörös borral”

60 x 80 cm, akril / vászon

eladó-festmények-voytovych-ivanka-festmény

„Festményei tükrözik a körülöttünk lévő használati tárgyakat. Ivánkára jellemző az intim tárgyak világának ábrázolása, amelynek forrásául a környezete szolgál. Impressziónisztikus könnyedség a hangulatok átadásában, a rajzolás grafikájával ötvözve - ez jellemzi a művész egyéni stílusát.”

 

Manaylo-Prykhodko Viktoria

művészettörténész

Voytovych-Ivanka-festőművész-ArtUnion-Galéria

VOYTOVYCH IVANKA festőművész

 

„Munkáim soha nem okoznak szomorúságot. És ha van bennük líraiság, akkor az könnyed. Munkám célja a pozitív hangulat megteremtése. Soha nem festek depressziós állapotban vagy bosszankodva.”

1976. május 31-én született Ungváron, híres művészek - Ivan és Nadija Didyk - családjában. Szülei és az a kreatív környezet, amelyben a lány felnőtt, jelentősen befolyásolta esztétikai és művészi nézeteinek kialakulását. Az ungvári Erdélyi B. Művészeti Főiskolán és a Lvivi Művészeti Akadémián tanult.

Aktív alkotói útját 1993-ban kezdte - az ungvári „III XO” kiállítással. 2000 óta a férje – Voytovych Alexander festőművész – számos rendhagyó projektjének szervezője és kurátora: „A sárga asztalon ...”, „Női szeszélyek”, „Az idomítás megszelídítése” és az „Ecstasy - a hétköznapokon túl”.

Kiállításokon vett részt Ungváron, Lvivben, Ternopilban, Budapesten, Bukarestben, Barcelonában, valamint Szlovákiában, Lengyelországban, Ausztriában és Németországban. Számos nemzetközi plein air résztvevője.

A művésznő munkái múzeumokban és magángyűjteményben találhatóak.

EGYRE NÉPSZERŰBB AZ AKRIL FESTMÉNY:

Amikor meghalljuk a festmény szót, egyből a vászonra festett alkotások jutnak eszünkbe. Ez igazából rendjén is van, hiszen egy vászonfestmény mindig nagyon szuper ajándékötlet lehet, de ezen kívül is számos festőtechnikával készült remekmű létezik amely legalább olyan jó, mint egy vászonkép. Ilyen például az olaj- vagy akril festmény is.

 

Érdekességek, amiket érdemes tudni az akrilról:

 

Az akril legelső változatai a 20. század elején jelentek meg, de a ma ismert módusulatait kicsit később mutatták be. Eleinte nem volt elterjedt, ám a művészeti egyetemeken zajlott bemutatóknak köszönhetően egyre népszerűbbé vált az akrilfestékkel történő festés, elsősorban könnyű kezelhetősége és sokszínűsége miatt.

 

Maga az akrilfesték a temperához hasonlóan egy festékemulzió, amelynek a legfőbb tulajdonságai a következők: rendkívül gyorsan szárad, vízzel hígítható és száradás után vízálló.

 

Az akrilt a 20. századtól egészen napjainkig már számos festő alkalmazza absztrakt és modern festményei létrehozásához, ezért amennyiben ön is szeretné, hogy lakása igazán meghitt és különleges hangulatot árasszon, mindenképpen érdemes beszereznie néhány ilyen festményt.

 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kézzel festett akril festmény:

 

A festmények évtizedek vagy akár évszázadok óta jelen vannak otthonainkban. Érdekes módon számos dologgal ellentétben még mindig divatban maradtak, hiszen az emberek szívesen vásárolják őket mind lakásaikba, mind pedig munkahelyeikre.

 

Ma már számos stílusú és mintázatú festménnyel, illetve poszterrel találkozhatunk a világhálón, ezekből az alkotásokból azonban többnyire azt érezzük, hogy hiányzik a festményektől elvárható egyediség. Ezekkel szemben a kézzel festett, színes és vibráló akril festmények különlegessége éppen az, hogy a kép már-már megelevenedik, mellyel olyan érzést vált ki bennünk, mintha mi is az alkotás részei lennénk. Persze az igazat megvallva a maga módján minden kézzel festett alkotás különleges és egyedi, hiszen ahogy a mondás is tartja A művészet ott kezdődik, ahol az utánzás véget ér.

 

Amennyiben önt is érdekli egy pár igazán különleges és kellően kifejező alkotás, látogasson el az Art Union Galéria weboldalára és válogasson kedvére a kézzel festett, kortárs alkotások között.

Tovább a bloghoz