top of page
Shymski Andre zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

SHYMSKI ANDRE FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények
KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:
Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

TAVASZI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

ELADÓ FESTMÉNYEK 35-40% KEDVEZMÉNNYEL
ÉS INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

elado-festmeny-Shymski-Andre-festomuvesz-Mediterran

Shymski Andre „Mediterrán nyár”
60 x 90 cm, olaj / vászon

elado-festmeny-Shymski-Andre-festomuvesz-artunion-galeria

Shymski Andre „Délutáni pihenés”
40 x 30 cm, olaj / vászon

elado-festmeny-shymski-tajkep-mediterran

Shymski Andre „Délutáni nyugalom”
70 x 50 cm, olaj / vászon
 

elado-festmeny-Shymski-Andre-festomuvesz-Szieszta-artunion-galeria-DSC_3654

Shymski Andre „Szieszta”
50 x 70 cm, olaj / vászon

 

elado-festmeny-shymski-tajkep-csonak-artunion-galeria

Shymski Andre „Pihenő”
40 x 40 cm, olaj / vászon
 

elado-festmeny-shymski-tajkep-30x40

Shymski Andre „Napsugár”
30 x 40 cm, olaj / vászon
 

LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK

„Shymski Andre személye - egy különleges, élénk tehetség megjelenése a kortárs képzőművészet terén. Alkotásai nem csak magasan képzett technikai-mesterségbeli tudásról tanúskodnak, de az otthonunkba hozzák az öröm és a nyugalom érzését: egyedülálló témákkal és színvilággal. Ezek pedig, az igazi művészet kritériumai.”

 

Manaylo-Prykhodko Viktoria

művészettörténész

Shymski-Andre -festőművész-ArtUnion-Galéria

SHYMSKI ANDRE festőművész

 

„Rohanó világban élünk, olyan célokat követve, amelyeket folyamatosan magunk elé tűzünk. Ebben a rutinban gyakran nem vesszük észre a körülöttünk lévő világot, pajzsot állítunk a külvilág váratlanságával és változékonyságával szemben.

Festményeimmel invitálom a nézőt művészi szemmel megfigyelni a körülöttünk lévő dolgokat. Lehetőséget nyújtok meglátni különlegeset a mindennapjainkban, elkalandozni a csodálatos bolygónk festői zugaiba, esetleg kiváltani a kíváncsiságot, illetve átérezni a megbékülést és elégedettséget a jelenlét érzésétől.”

A Lembergi Művészeti Akadémiát kiváló minősítéssel fejezte be Shymski Andre, aki Ukrajnában él és alkot.

1977-ben született Lutsk városban (Ukrajna), egy szobrászművész családjában.

Festészet (tájkép, városkép, tengeri tájkép, portré, csendélet), monumentális festészet (templomfestés), illetve műalkotások restaurálása területén dolgozik.

Alkotásai elnyerték a legnevesebb művészettörténészek és műgyűjtők elismerését és színvonalas kiegészítést jelentenek világszerte számos magángyűjteményben, illetve az európai galériák tárlatain.

"Shymski Andre Művészete: A Mindennapok Csodálatos Valósága a Vásznon"
 

Shymski Andre festményeiben a rohanó világunk hirtelen lenyugszik. A kortárs festők közül Andre kiemelkedik azzal a hihetetlen képességével, hogy olyan mediterrán tájakat és napfényben fürdő városképeket hozzon létre, amelyek a hétköznapi és a mindennapi világot átalakítják valami csodálatosba.

 
Shymski Andre, aki a Lembergi Művészeti Akadémiát kiváló minősítéssel fejezte be, Ukrajnában él és alkot. Alkotásai kivívták a legnevesebb művészettörténészek és műgyűjtők elismerését, és megtalálhatóak számos magángyűjteményben és európai galériák tárlatain. És most itt az esély, hogy az ő munkáit is megtaláljon az Art Union Galéria eladó festményei között.
 
Andre színpompás festményei nem csupán festészet technikai és mesterségbeli tudását mutatják, hanem az öröm és a nyugalom érzését hozzák el otthonunkba. Művei közül kiemelkednek a hangulatos óvárosi utcák és a párizsi kávézók elragadó sarkai, melyek mind-mind hívogatóan invitálnak minket, hogy fedezzünk fel valami újat és különlegeset a megszokott környezetünkben.
 
Az Andre művészetté vált valóságképei tökéletesen illeszkednek a modern lakberendezés ötletekhez. Az otthoni belső terekben az ilyen festmények nyugodt, mégis inspiráló atmoszférát teremtenek, és tökéletes ajándék ötleteket jelentenek férfiaknak és nőknek egyaránt.
 
Vajon hogyan tud egy festő annyira hitelesen átadni a napsütötte mediterrán táj hangulatát vagy egy párizsi kávézó varázsát? Miért érzünk szinte fizikai örömöt a színek, a formák és a hangulatok kombinációjától? Talán Pablo Picasso szavai választ adnak ezekre a kérdésekre: "A művészet lemosása a lélekről a port, amely a mindennapi életet fedi." Ez az, amit Shymski Andre festményei tesznek: Lehetővé teszik számunkra, hogy újra lássuk és megbecsüljük a körülöttünk lévő világot.
 
Fedezze fel a művész szakmai hozzáértését és a belső világának örömét és nyugalmát az Art Union Galériában Budapesten. Éljen át a napfényes mediterrán tájakat, a párizsi és mediterrán kávézók varázsát a saját otthonában, és merüljön el a művészetterápia csodálatos világában. A válaszokat, melyeket a művészetben keres, megtalálja az Andre híres festményein.
 
És emlékezzen, a művészet önmagában ajándék, egy olyan ajándék, mely színt, örömöt és ihletet visz az életünkbe!

 

A TÁJKÉP SZÜLETÉSE, MONDANIVALÓJA ÉS AJÁNLÓ:

Az emberek mindig is szerették megörökíteni az őket körülvevő világot, ezzel megőrizve számos gyönyörű pillanatot. A festők eleinte csak igen kis jelentőséget tulajdonítottak a természetet ábrázoló képeknek, és jóformán csak akkor festettek tájképet, ha ezzel az alakos kompozíciók hátterét szerették volna változatosabbá tenni. Számos múlt századi freskón megjelenik az erdő, a hegyek, a sziklás tengerpart, azonban mindezek még csak fantasztikus ábrázolások, amelyek a természetből csak igen kis részleteket mutatnak. Később, a 18. században már elsősorban William Turner változtatott ezen: kedvelt témája a háborgó tenger hullámainak, a naplemente vörös színhangulatának, a Nap és a szél erejének realisztikus ábrázolása volt. Festészete óriási hatással volt mind az impresszionistákra, mind pedig korunk legkiemelkedőbb művészeire.

 

A ma ismert modern tájképek már szinte minden otthonban megtalálhatóak, de vajon mik azok a hagyományos értelemben vett tájképek és mi a céljuk? A tájkép tulajdonképpen a festészetnek a természetet, városokat és különböző épületeket megörökítő műfaja, amely az ábrázolni kívánt jelenséget tekintve rendkívül sokszínű lehet. Azokat a tájképeket amelyeken kifejezetten csak tenger van marinának, míg például a városokat ábrázoló képeket urbánusoknak nevezik, de persze ezek mellett az állatok is számos kép visszatérő motívumai. A tájkép, mint a művészet különálló műfaja a 6.századi Kínában jelent meg először. A kínai művészek a különös szépségükről ismert hegyi tájakat és kínai kerteket festették meg, mely utóbbi művészete párhuzamosan fejlődött annak a képi ábrázolásával. Míg eredetileg a festőknek csak a természet szépségének visszatükrözése volt a céljuk, addig napjainkban már az alkotó gyakran egy tájkép által tudja kifejezni legpontosabban az érzéseit, hangulatát és gondolatait. Minél gazdagabbak a művész érzései az ábrázolt természettel kapcsolatban, annál tartalmasabb lesz az elkészült kép, ezért aztán bátran kimondhatjuk, hogy minden művészi tájkép annyit ér, mint a benne megnyilatkozó lélek.

Ezért érdemes önnek is egy modern tájképet beszereznie - avagy hogyan tudja egy ilyen festmény feldobni bármely otthon hangulatát?

Mivel a megfelelő stílusú és színvilágú vászonképek adják meg otthonunk egyedi, csak ránk jellemző atmoszféráját, így nagyon fontos a festmények kínálta lehetőségek kihasználása. Ezt a szempontot figyelembe véve mindenképpen érdemes valamilyen természetességet és jó hangulatot kisugárzó képet választani, így hát mi is lehetne jobb választás, mint a mindenkit magával ragadó természet. Vannak, akiket például egy magas kilátóról szem elé táruló panoráma nyűgöz le, míg mások inkább a vízi világért rajonganak, egy azonban biztos: mindenki képes belefelejtkezni egy-egy különlegesebb tájkép izgalmas részleteibe.

Végezetül tehát, mivel a tájat ábrázoló festmények mindenkit képesek megbabonázni szépségükkel, egy ilyen kép beruházásával nem lehet nagyot hibázni. Amennyiben egy igazán egyedi, kézzel festett alkotást keres, látogasson el az Art Union Galéria weboldalára, hiszen ott a legkiválóbb kortárs művészek lenyűgöző festménykínálatában nagyobb valószínűséggel megtalálhatja a leginkább egyéniségéhez illő tájképet.

Tovább a bloghoz

bottom of page