top of page
Art Union Művészeti Galéria - Zsűrizett festmények és vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek.

A SZÉPSÉG ÉS A HARMÓNIA IDŐTLEN…

Artunion_logo_watermark_white.png
PÁR SZÓ RÓLUNK
Art Union Művészeti Galéria - Zsűrizett festmények és vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek

Üdvözlöm. Manajló Gregor vagyok, az Art Union Galéria vezetője. 

Szeretettel köszöntök mindenkit a galériánk honlapján.

 

Galériánk több szempontból is különleges: nemcsak a megszokottól eltérő elhelyezkedése miatt, hanem válogatott festményeink sajátos, egyedi stílusa is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy látogatóink maradandó pozitív élménnyel gazdagodjanak.
Galériánk egyre elterjedtebb a szépség iránt fogékony közönség köreiben. Célunk nem csak minden otthon kellemesebbé és különlegesebbé varázslása, hanem minden művészet szeretőnek segíteni megtalálni a szellemiségéhez legharmonikusabban kapcsolódó alkotást. Azt a festményt, melynek tartalmát a néző közösen a művésszel tölti meg.

 

A művészet mindig is közel állt hozzám. Édesapám Manajló András, korunk egyik legmeghatározóbb alkotója, illetve nagyapám és dédnagyapám is híres kárpátaljai festőművészek voltak. Ehhez méltóan kötelességemnek érzem, hogy a családom által teremtett értékeket megosszam a művészetkedvelőkkel, ezzel a lehető legtöbb örömet okozva.

ART UNION MŰVÉSZETI GALÉRIA

Budapest egyik legszebb szállodájában Aquaworld Resort aulájában megnyitottuk állandóan működő Művészeti Galériánkat, ahol a Kárpát medencében élő és alkotó művészekkel együtt mutatkozunk be.

Ez egy olyan hely, ahova jó újra és újra betérni, alkalomadtán találkozni a művészekkel, felfedezni eddig ismeretlen kortárs alkotók munkáit. Látogatásukkal, a képzőművészet iránt kitüntetett hozzáértésükkel és figyelmükkel megtisztelik művészeinket, s egész alkotóközönségünket.

Rohanó világunkban kiemelkedően fontos a művészet szerepe, hisz hangulatossá, örömtelivé teszi környezetünket. E mellett köztudott, hogy a művészi alkotások értékálló befektetések is, sőt egy-egy kép pár év elteltével jelentősen felértékelődhet.

Galériánkban rendszeresen csoportos és egyéni tárlatokat rendezünk, melyek keretében művészeink bensőséges formában, a képek stílusához alkalmazkodva mutatják be alkotásaikat.

Ha ellátogat hozzánk, bizonyosan találkozik azzal a műalkotással, mely érzelmileg, gondolatilag megérinti Önt.

Személyesen és on-line egyaránt szeretettel várjuk az értékes művészet kedvelőit a Művészeti Galériánkban!

Art Union Művészeti Galéria - Zsűrizett festmények és vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek
bottom of page