top of page
Homchik Anna zsűrizett vászonképek a Legjobb Áron! Kiváló lakberendezési és ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a Születésnapra, Nyugdíjazásra, Nászajándéknak, Karácsonyra, Saját otthonába.

HOMCHIK ANNA FESTMÉNYEK

A LEGJOBB ÁRON!

A híres festőművész alkotásai – csendéletek, tájképek, modern festmények
KIVÁLÓ AJÁNDÉK ÖTLET:
Születésnap • Nyugdíjazás • Nászajándék • Karácsony • Saját otthonába

TAVASZI AKCIÓS FESTMÉNYVÁSÁR!

ELADÓ FESTMÉNYEK 35-40% KEDVEZMÉNNYEL
ÉS INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

LAKBERENDEZÉSI ÖTLETEK

„A nyughatatlan, fiatal és vidám természetű művésznő szerte a világban utazgat, s így merít ihletet az alkotáshoz. Festményei valóban az örömet, a szabadságot és a napsütést sugározzák.”

 

Manaylo-Prykhodko Viktoria

művészettörténész

Homchik-Anna-festőművész-ArtUnion-Galéria

HOMCHIK ANNA festőművész

 

„Öröm és szabadság - ez az, amire szükségem van az alkotáshoz…”

Anna 1976-ban, Dél-Ukrajnában, művész családban született. Tanulmányait a Lembergi Képzőművészeti Akadémián végezte. Számos egyéni kiállítása volt és folyamatosan részt vesz fiatal művészek csoportos kiállításain, kreatív akcióin.

Alkotásai megtalálhatóak számos galériában és magángyűjteményben: Berlinben, Varsóban, Moszkvában, Torontóban és Sydneyben.

"Ajándékozzon Örömet és Szabadságot: Homchik Anna Művészetének Lenyűgöző Világa"
 

A művészetben ritkán találkozunk olyan művésszel, aki olyan lenyűgözően ötvözi a realitást és a szabadság érzetét, mint Homchik Anna. A kortárs festők közül ő hozza létre azokat a festményeket, amelyek a napsütésben és az örömökben valóban ragyognak.
 

Homchik Anna festményei, amelyek megtalálhatóak a berlini, varsói, moszkvai, torontói és sydney-i galériákban és magángyűjteményekben, végtelenül élettel teli és élethűek. A látvány önmagában is felemelő - egy virágos festmény, amely nem csak a természet szépségét, hanem a létezésünk mélyebb értelmét is megvilágítja. Művészetének középpontjában a virágok állnak, a természet legnagyobb ajándékai, amelyek gazdagságukban és szépségükben ünneplik az életet. És ki ne szeretné ezt a képet a falán látni?

Anna madárfestményei éppen olyan figyelemre méltóak. A madarak, ezek a szabad, repülő lények, mindig is a művészek ihletforrásai voltak. Anna hozzáadja saját, egyedi értelmezését ehhez a hagyományhoz, és úgy ábrázolja őket, mintha csak egy közeli barátot ábrázolna. Csendélet vagy élettel teli mozgás, a madarak az ő festményein olyanok, mintha csak a vászonról szállnának fel.

Az ilyen festmények tökéletesen illeszkednek bármelyik lakberendezés ötletekhez. A festmények kiválóan kiegészítik a belső teret, hozzáadnak textúrát és színt, és egyedi hangulatot teremtenek. Az ilyen képek ajándék ötletek lehetnek is, ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt, hiszen olyan személyes és egyedi élményt nyújtanak, amit semmi más nem tud.

De mi inspirálja Annát? Milyen örömök és szabadságok ihletik őt? Talán Pablo Picasso szavai jutnak eszünkbe: "A művészet mosolyogva hazudik az igazságról." Vagy talán Vincent Van Gogh: "A művészet az ember nagyszerűségét és bátorságát ünnepli." Egyet tudjuk biztosan: Homchik Anna művészete sugárzik az életörömtől és a szabadságtól.

Jöjjön el és tekintse meg a híres festményeket az Art Union Galériában Budapesten. Fedezzen fel, hogyan ihleti meg ez a művész a szabadság és az öröm érzését, és hogyan tudja ezt átadni a vászonképek segítségével. A művészetterápia segítségével talán meg lehet érteni, hogy mit jelent a szabadság és az öröm érzés.

A kérdés tehát az: vajon milyen új ötleteket, gondolatokat és érzéseket ébreszt önben Homchik Anna művészete? A válaszokat megtalálhatja az Art Union Galéria eladó festményei között. A művészet önmagában ajándék, egy olyan ajándék, amelynek értékét nem lehet szavakkal leírni.

És Anna művészete egy ilyen ajándék!


 

VIRÁG FESTMÉNYEKRŐL:

Így képesek a virág festmények művészetet csempészni otthonainkba

 

Nehéz pontosan meghatározni, hogy az emberek mióta szépítik a környezetüket festett vagy rajzolt virágokkal, de nagy valószínűséggel már a kezdetektől jelen van otthonainkban a természet valamiféle dekorációs céllal. A virág festmények mindig is nagy népszerűségnek örvendtek , így hát nem is csoda, hogy ezek a növények a festőművészek kedvenc témái, bizonyára azért, mert a virágok szépsége mindenkit képes magával ragadni. A másik ok amiért a legtöbb festő kedveli a virág festményeket azért lehet, mert ez a fajta csendélet az egyik legjelentősebb dolgot mutatja be, magát az életet, minden szépségével és mulandóságával együtt.

 

A szemet gyönyörködtető virágos, főleg tavaszi környezetet és persze magát a növényt a festők előszeretettel ábrázolják, mind természetes környezetben, mind pedig vázában vagy kompozícióként. Vannak olyan kortárs festők, akik pontosan a szépségüket adják vissza, míg mások inkább elvonatkoztatva ábrázolják természetes vonalaikat, ezzel egy egészen különleges már-már absztrakt alkotást létrehozva.

 

Így vigyen ön is egy kis művészetet otthonába - virágot ábrázoló, kézzel festett, vászon vagy olajfestmény:

 

Egy csupasz fal nagyon lehangoló tud lenni, így aztán már néhány kép is sokat változtathat egy-egy helyiség hangulatán.

 

A virágminták előnye, hogy számos környezetbe tökéletesen beilleszthetőek, hiszen tulajdonképpen bármihez illenek. Mivel a természetet a tájképekkel és a virágos környezetet ábrázoló dekorációkkal engedhetjük be leginkább otthonunkba, ezért is érdemes beszerezni néhány ilyen festményt. Elsősorban a leggyakoribb virágmotívumok közül ajánlott válogatni, mint például a pipacs, rózsa, napraforgó vagy tulipán, hiszen mivel is tehetnénk még színesebbé és harmonikusabbá otthonunkat, mint a klasszikus és egyben gyönyörű piros vagy sárga árnyalatokban pompázó műalkotásokkal. Az energikus, vidám színekben tündöklő virágok , mint például a pipacsok vagy napraforgók kisugárzásukkal bárkit könnyedén elkápráztatnak és ezáltal sokkal több szépséget és frissséget képesek kölcsönözni a belső tereknek.

 

Végezetül tehát ha jól megfigyeljük a művészet mindenhol jelen van valamilyen formában, egy kis odafigyeléssel azonban akár tudatosan is megjeleníthetjük otthonunkban néhány művészi alkotás segítségével.

 

Amennyiben ön is szeretne egy kis művészetet csempészni otthonába, látogasson el az Art Union galéria weboldalára, ahol számos kortárs művész kézzel festett, egyedi alkotása közül válogathat.

Tovább a bloghoz

bottom of page