top of page

Eladó kortárs és modern festmény

eladó-festmények-Manajló-András-festmények

Amit ezen az oldalon találunk:

  • modern festmény

  • modern képek

  • modern festészet

  • modern képek falra

  • modern képek nappaliba

  • festmények modern

Manajló András festőművész “Velencei Karnevál” 

Manapság a belső terek nagyon fontos meghatározója az egyediség, amelyet bárki egyszerűen elérhet egy modern festmény kiválasztásával. Szinte már nincs olyan műgyűjtő, aki az első kortárs festményét ne úgy választaná ki, hogy az tökéletesen illeszkedjen lakásához. Tulajdonképpen ez így is van jól, így bátran tegyük mi is ezt! A festmények óriási előnye, hogy lényegében bármilyen stílusban van berendezve az otthonunk biztosan tudunk találni olyat, amely tökéletesen megfelel mind a saját ízlésünknek, mind pedig passzol lakásunk berendezéseihez.

 

Valami különlegeset keres tehát, de még nem tudja mi kerüljön a falaira? Mi ebben is szívesen segítünk. Amennyiben már ön is unja a hagyományos képeket, tükröket vagy egyéb dekorációs termékeket akkor itt az alkalom, hogy végre újítson és lecserélje őket. Mivel a falon szinte bármi jól mutat, úgy egy portré, mint egy vászon- , olaj- vagy akvarell festmény, így tulajdonképpen elég csak a fantáziájára és ízlésére hagyatkoznia. Olyannyira, hogy ha a különböző formák világába kicsit beleteszi az egyéniségét és kreativitását , máris egy sokkal mesésebb otthont varázsolhat magának. Kezdetnek például nem árt beszerezni néhány kézzel festett modern kortárs festményt, amellyel nagyszerűen feldobhatja lakása hangulatát. Emellett pedig, ha nemcsak a szépség, de a luxus látszatát is szeretné kelteni, akkor ajánlott a kép keretével is variálni. Az arany és ezüst keret ugyanis köztudott, hogy bármilyen enteriőrbe képes eleganciát és stílust csempészni.

 

Igen ám, de vajon honnan szerezhető be egy ilyen festmény?

 

A válasz igen egyszerű. Főleg galériákban. Az tény, hogy igazából boltokban is megtalálható számos kézzel festett olajfestmény és vászonkép, de a választék és az eredetiség azonban nem feltétlenül olyan színvonalú, amelyet elvárnánk. Érdemes beírni például a keresőbe, hogy eladó modern festmények és máris megannyi weboldal tárul elénk. Amennyiben igazán magas színvonalú és egyedi képeket keres, érdemes ellátogatnia az Art Union Galéria oldalára, ahol csakis igazán tehetséges és híres kortárs művészek alkotásait lehet megtekinteni és megvásárolni. Azért is ajánljuk ezen oldalt, mert a választékot tekintve rengeteg festmény közül válogathatnak a kedves érdeklődők. Azoknak, akik szeretik a vidám és játékos színkompozíciókat, illetve a természetet érdemes néhány tájkép, csendélet vagy akril festmény közül válogatniuk, míg a letisztult, klasszikus design kedvelőinek pedig megannyi modern kép áll rendelkezésére. Amennyiben sikerült felkelteni az ön érdeklődését is a festmények iránt, látogasson el online galériánkba, sőt a festményeket akár személyesen, Budapest egyik legszebb szállodájában az Aquaworld Resort aulájában is megcsodálhatja, illetve megvásárolhatja.

bottom of page