top of page

Modern festmények - művészet az otthonainkban

Manajló-András-festőművész-eladó-festmény

Amit ezen az oldalon találunk:

  • modern festmény

  • festmény

  • modern

  • olajfestmény

  • vászon, akril

  • csendélet

  • vászonkép

Manajló András festőművész “Jazzes csendélet” 

Modern festmény - Az értékálló befektetés:

A műtárgyvásárlás robbanásszerű fejlődésen megy keresztül, ugyanis napjainkban egyre többen találnak benne jelentős profittal kecsegtető befektetést. Aki úgy gondolja, hogy értékálló festményt csak nagyon drágán lehet beszerezni, az bizony téved. Természetesen nem kell dúsgazdagnak lenni ahhoz, hogy bárki hozzájuthasson igazán szép és értékes alkotáshoz, hiszen már félmillió forint alatt is kiváló minőségű, modern festményeket lehet vásárolni. Természetesen a modern kortárs műalkotásokat kicsit másképp kell tekinteni, mint például a kötvényeket. Míg az értékpapírokat rövid idő alatt pénzzé lehet tenni, addig az eredeti, kézzel festett festmények hosszú távú befektetésnek bizonyulnak, ugyanis akár évtizedek telhetnek el, mire a megvásárolt műtárgy ára jelentősen felértékelődik. A pénzügyeken túl persze azt se felejtsük el, hogy ez kétség kívül jelentős szellemi befektetésnek is bizonyul, amely igazi művészi értékeket hordoz mind az otthonaink, mind pedig az utódaink számára.

Összeszedtünk néhány érvet, amiért érdemes modern festményeket vásárolni:

1. Egy szemet gyönyörködtető vászon- , akril- , vagy olajfestmény különleges hangulatot varázsol lakásunkba:

Ahány otthon, annyi stílus. Mivel minden embernek más az ízlése és máshogy gondolkodik, ezért végtelen lehetősége van egy belső tér dekorálásának. Egy műalkotás remek módja az egyediségünk kifejezésének. Amikor műtárgyat keresünk és belépünk egy galériába, nem kell megilletődni, ha nem rendelkezünk pontos szakmai és művészettörténeti ismeretekkel, hiszen manapság már teljesen szokványos az, hogy az emberek stílus vagy szín alapján választják ki az igényeiknek leginkább eleget tevő festményt. Szerencsére egy remekmű még a legridegebb belső térből is meghitt, bensőséges hangulatot képes varázsolni, ugyanis nemcsak esztétikailag növeli a szoba jellegét, de képes pozitívan befolyásolni az ember hangulatát. Amennyiben ön is érdeklődik az értékes festmények iránt, nálunk jó helyen jár. Ne érje be a reprodukciókkal, válasszon egyedi, kézzel festett műalkotásokat!

Online galériánkban számos olyan modern festmény található, ami lenyűgözően kiegészíti minden otthon belső tereit.

2. A modern festményekkel sokkal izgalmasabbá varázsolhatjuk otthonaink atmoszféráját:

Sokszor néhány apró változtatás is elegendő ahhoz, hogy otthonunk megújuljon. Néhány újonnan beszerzett csendélet vagy kézzel festett vászonkép kihelyezésével környezetünk újjászületik, megtelik életörömmel és energiával.

A tökéletes modern festmény megtalálása nem kell, hogy fejfájást okozzon. Érdemes például beírni a keresőbe, hogy eladó festmények és máris megannyi weboldal tárul elénk. Manapság már rengeteg helyről inspirálódhatnak az értékes művészet iránt érdeklődők, így az Art Union Galéria weboldaláról is, ahol kizárólag minőségi anyagok felhasználásával készült, magas színvonalú és egyedi alkotásokat találhat.

3. A festmények oldják a stresszt és színharmóniájukkal jobb kedvre derítenek minket:

A színeknek kiemelkedő szerepük van az életünkben. A lakásunkban lévő színárnyalatok ugyanis befolyásolják a közérzetünket és viselkedésünket. Bizonyára a rohanó mindennapjaink során igen jól esik egy kicsit megpihenni a kanapén és rácsodálkozni egy színes, élettel teli festményre, ami képes kiragadni minket a szürke hétköznapokból.

4. És végezetül: az időtálló, modern festmények vásárlása mindenkit képes lázba hozni:

Az igazi művészetkedvelők már akkor is lázba jönnek, ha festmények megtekintéséről van szó. A festmény vásárlásban van egyfajta érdekes izgalom, hiszen nincs jobb érzés annál, mint amikor az embernek van egy kis elképzelése arról, hogy mit szeretne vásárolni és végül meg is találja azt. Igazán igényes alkotásokkal szeretné dekorálni otthonát, de egyenlőre még nem találta meg azt a festőművészt akinek alkotásai igazán elnyerték volna tetszését? Amennyiben ön is érdeklődik a modern festmények iránt látogasson el az Art Union Galéria weboldalára és gazdagítsa otthonát egy új, színvonalas alkotással!

bottom of page